SADNICE VOĆA - ORAH

U ponudi imamo sledeće sorte Sadnica Oraha

 

SADNICE VOĆA - ORAH - DOMAĆI SEJANAC

Sadnice voca orah domaci sejanac Opis: Sadnice voća oraha Domaći sejanac je domaćeg porekla. Domaći sejanac, daje solidan prinos. Plod je srednje krupan, meke je ljuske i svetlog jezgra.
Vreme zrenja: Početak IX
Podloga: Sopstveni koren

 

SADNICE VOĆA - ORAH - ŠAMPION

Sadnice voca orah sampion Opis: Sadnice voća oraha Šampion je domaćeg porekla. Orah Šampion je bujna i vrlo rodna sorta. Otporan je na bolesti. Masa ploda je oko 14 grama, jezgro je svetle boje i sadrži 67% ulja. Popunjenost jezgra je oko 58 %. Sazreva vrlo rano. Odlična, srednje bujna i rodna sorta. Može se gajiti na svim područjima pogodnim za voće.
Vreme zrenja: Početak IX
Podloga: Sopstveni koren

 

SADNICE VOĆA - ORAH - GAJZENHAJM

Sadnice voca orah gajzenhajm Opis: Sadnice voća oraha Gajzenhajm je poreklom iz Nemačke. Drvo je srednje bujno i rodno. Plod je srednje krupan do krupan, širokog ovalnog oblika, ljuska je vrlo glatka, svijetla, lijepog izgleda. Jezgro je dobrog ukusa, žućkaste boje.
Vreme zrenja: Početak IX
Podloga: Sopstveni koren

 

SADNICE VOĆA - ORAH - BUGARSKI ŠEJNOVO

Sadnice voca orah bugarski sejnovo Opis: Sadnice voća oraha Šejnovo je domaćeg porekla. Šejnovo je jedna od najboljih sorti oraha. Kasno započinje vegetaciju, pa je otporna na mrazeve. Srednje je bujna i veoma rodna sorta, srednje krupnoće (12 g). Jajastog je oblika, tanke i lako lomljive ljuske.
Vreme zrenja: Početak IX
Podloga: Sopstveni koren


Proizvodimo sadnice voća visokog kvaliteta po najpovoljnijim cenama u šta se možete i sami uveriti ukoliko posetite naš rasadnik.

Obratite nam se s poverenjem i uverite se u naš kvalitet!

 

Galerija slika

sljiva kajsija

Sadnice voća i lozni kalemovi:

Prodaja sadnica voća na najjednostavniji način. Pronađite sadnice voća koje Vam odgovaraju i mi ćemo Vam ih poslati na kućnu adresu. Najveci izbor, voćne sadnice i lozni kalemovi vrhunskog kvaliteta. Iz nase ponude izdvajamo voćne sadnice i lozne kalemove:

Kontakt podaci

Slobodno nas kontaktirajte, u najkraćem roku ćemo izači u susret svim Vašim zahtevima.
Našu lokaciju možete videti OVDE

Adresa:KALEM VOĆE SMILJKOVIC
KRUŠEVAC, LJUBAVA, SRBIJA
Telefon 1: (+ 381) 063 70 33 678 - Dejan
Telefon 2:(+ 381) 063 16 63 705
Telefon 3:(+ 381) 064 40 51 407
FAX:(+381) 037 875 335
E-mail: dejan.kalemvoce@gmail.com